Connect with us

Jajce Online

Krstajić: Želim iskazati odgovornost prema Radniku, povlačim ostavku

Jajce Online

Published

on

Već neko vrijeme govori se o tome da će Mladen Krstajić ipak ostati na čelu bijeljinskog Radnika, a danas je stigla i potvrda toga.

Već neko vrijeme govori se o tome da će Mladen Krstajić ipak ostati na čelu bijeljinskog Radnika, a danas je stigla i potvrda toga.

Krajem prošle godine Mladen Krstajić je ponudio ostavku na mjestu predsjednika Upravnog odbora FK Radnik Bijeljina, no predomislio se zbog, kako se navodi, odgovornosti prema svima u ovom klubu.

“Ovim putem želim da Vas izvjestim da sam dana 27. decembra 2019. godine na 22. sjednici podnio ostavku na mjesto predsjednika FK „Radnik“ Bijeljina. Kako Skupština kluba nije zasjedala od momenta podnošenja moje ostavke i istu nije prihvatila ili se na drugi način izjasnila o istoj, ovim putem vas obavještavam da povlačim podnesenu ostavku“, navodi se u pismu koje je Krstajić dostavio klubu, a u koje je portal InfoBijeljina imao uvid.

“Uvažavajući okolnosti i trenutak u kome se svi nalazimo, kako grad Bijeljina, tako i cijela Republika Srpska, BiH, Srbija i cijeli region, ovim putem želim iskazati odgovornost prema fudbalerima, navijačima, upravi i zaposlenim u FK Radnik kao i ostalim građanima, na način da povlačim ostavku“, dodaje se u pismu.

Krstajić na kraju zaključuje da će na osnovu prethodno navedenog, a u skladu sa njegovim ovlašćenjima i mogućnostima u ovim okolnostima pomoći FK Radnik.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Krstajić: Želim iskazati odgovornost prema Radniku, povlačim ostavku pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement
The location could not be found.