Connect with us

Jajce Online

Krunić potpisao: Drago mi je da sam opet u rodnom gradu, pokušat ćemo ući jako u PLBiH

Avatar

Published

on

Kao što je jutros i najavljeno, danas je Branislav Krunić potpisao jednogodišnji ugovor s Leotarom.

Kao što je jutros i najavljeno, danas je Branislav Krunić potpisao jednogodišnji ugovor s Leotarom.

Tako će ovaj mladi stručnjak naredne sezone voditi trebinjski klub u Premijer ligi BiH.

“Drago mi je što sam opet u Leotaru, ovdje sam počeo da se bavim fudbalom i zajedno smo doživjeli velike uspjehe. Sarađivaću sa nekadašnjim saigračima Željkom Radovićem i Olegom Ćurićem, zajedno smo bili članovi ekipe koja je osvojila prvu titulu šampiona BiH. Ćurić je sa ekipom napravio sjajne rezultate i on će biti član mog stručnog štaba”, rekao je Krunić na predstavljanju.

Glavni cilj Leotara je svakako opstati u društvu najboljih.

“Leotar ulazi u Premijer ligu jer su druge ekipe odustale i pomalo je sve u Trebinju iznenadila ova situacija. Međutim, drugo mjesto na tabeli Prve lige i osvojen Kup Republike Srpske pokazuje da ekipa ima kvaliteta. U narednih nekoliko dana ću da se upoznam sa timom i vidjećemo gdje su nam potrebna pojačanja, a naravno sve će da zavisi od finansijskih mogućnosti kluba”, dodao je Krunić.

“Sretan sam, drago mi je što sam se vratio u rodni grad i pokušaću svojim znanjem radom sa svojim saradnicima i igračima da uđemo jako u ovo takmičenje i da vratimo Leotar i ispunimo ono što očekuju građani Trebinja. Nadam se da će uz njihovu podršku Leotar ispuniti cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BIH”, zaključio je novi trener Trebinjaca.

KOMENTARI

The post Krunić potpisao: Drago mi je da sam opet u rodnom gradu, pokušat ćemo ući jako u PLBiH appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement