Connect with us

BiH

Krvava porodična drama: Nožem ubo brata dok je mjesečario?

Avatar

Published

onMilan T. (31) iz Banje Luke uhapšen je zbog sumnje da je u porodičnoj kući u naselju Drakulić na spavanju nožem ubo svog brata Darka (24) u grudi.
Ukućani spavali
Napad se dogodio u noći s utorka na srijedu. Nezvanično saznajemo da su u to vrijeme svi ukućani spavali i niko ne zna šta se tačno dogodilo. U policiji pojašnjavaju da je napad bio ničim izazvan, odnosno da ne postoji nikakav motiv i vjeruje se da je Milan T. u bunilu nasrnuo na brata.
Ne isključuje se čak ni mogućnost da je to uradio tokom mjesečarenja, što će, kako navode, biti predmet daljnjih vještačanja i istrage.
– U kući su bila tri brata i njihova majka i svi su u to vrijeme spavali. Osumnjičeni je u 23.35 sati ustao iz kreveta, uzeo nož i otišao u sobu u kojoj je spavao njegov brat Darko i ubo ga u grudi. Nož je za nekoliko centimetara promašio srce – rekao je izvor blizak istrazi.
Shvativši šta je napravio, osumnjičeni je počeo da doziva majku, koja je pozvala policiju. Istražioci su u kući zatekli tragove krvi, kao i okrvavljeni nož, koji je oduzet. Ranjeni Darko prevezen je u bolnicu, dok je Milan uhapšen.
Obavljen uviđaj
Tokom ispitivanja je tvrdio da se uopće ne sjeća napada, a kako se radi o duševnom bolesniku, tokom dana je sproveden u Kliniku za psihijatriju.
Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci, kaže da su uviđaj obavili dežurni tužilac Radenko Janković i istražioci Policijske uprave Banja Luka.
– Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnost predmetnog događaja. Sa mjesta događaja su izuzeti tragovi, koji će se koristiti za potrebe vještačenja i krivičnog postupka – saopćilo je Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.
Stanje stabilno
Darko T., nakon što je ranjen, hospitaliziran je u Službi za torakalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.
– Pacijent je zadobio ubodnu ranu grudnog koša. Odmah po prijemu urađena je torakalna drenaža. Trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, a opservacija pacijenta je u toku – rekao je ljekar, dr. Slavko Grbić.
 
 
(avaz)
Objava Krvava porodična drama: Nožem ubo brata dok je mjesečario? pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement