28.9 C
Jajce
Ponedjeljak, 15 kolovoza, 2022
BiH

Leo Perak i Leon Dunin na kontrolnom treningu U16 reprezentacije Bosne i Hercegovine

Nakon Ivana Jurića i divne priče sa U14 reprezentacijom Bosne i Hercegovine, Jajce i KK ‘Vodopad’ imaju još dva potencijalna kandidata za košarkašku reprezentaciju BiH.

Jučer je u sportskoj dvorani u Donjem Vakufu održano okupljanje potencijalnih reprezentativaca U16 reprezentacije Bosne i Hercegovine a treningu su prisustvovali i naši košarkaši, Leo Perak i Leon Dunin-Wasowicz. Leo je je rođen 2006. godine te igra na poziciji playmakera i bek šutera i dugogodišnji član kluba dok je Leon rođen 2007. godine, dominira na poziciji centra a u klubu je od prvog dana njegovog ponovnog pokretanja.

Klupske kolege u svojoj ligi bilježe sjajne rezultate i statistiku, vrijedno rade i zasigurno su jučer zasluženo se borili za svoje mjesto među najboljima.

Shodno tome, ponoviti ćemo davno rečeno:

‘Odličan rad u kontinuitetu donosi velike rezultate a male su šanse da ti rezultati ostanu neprimjećeni. U proteklom periodu bilo je dosta teško, situacija izazvana pandemijom otežala je rad mnogih kolektiva pa tako i našeg kluba. No uz ljubav prema sportu i djeci,ništa nije teško. Red, rad i disciplina – to najbolje znaju naši košarkaši i treneri, a ovo je samo još jedno u nizu priznanja za požrtvovan rad.’

Čestitamo našim momcima i našim trenerima, posebno njegovom treneru Edisu Redžiću. Ipak je velika čast nositi dres reprezentacije, a Leu i Leonu želimo mnogo sreće i uspjeha i pozitivan ishod ove nove, divne priče.

KK Vodopad

The post Leo Perak i Leon Dunin na kontrolnom treningu U16 reprezentacije Bosne i Hercegovine appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Sudija Kees van der Weide za BIRN BiH: Odnosi u postupcima protiv Debevca i Tadić alarmirajući

Jajce Online

Kako to da mene nitko nije silovao za 30 godina karijere

Jajce Online

Fudbaleri i stručni štab iznenađeni: Navijači Tuzla Cityja sinoć uz baklje priredili doček ekipi

Jajce Online
error: Alert: Odabir sadržaja je onemogućen!!