Connect with us

BiH

Lopovi upali u kuću u Gračanici pa ukrali 15.000 eura i zlato: Vlasnic…

Avatar

Published

onLopovi su sinoć oko 22 sata obili kuću M. A. u ulici Gavrila Principa u Gračanici odakle su odnijeli 15.000 eura u gotovini i zlato u vrijednosti od blizu 2.000 eura, potvrdio je za portal Gračanica online vlasnik obijene kuće.
M. A. kaže da su lopovi ušli tako što su čvrstim metalnim predmetom razvalili balkon vrata sa zadnje strane kuće. Krađa se, kako navodi, dogodila za manje od sat, koliko su opljačkani vlasnik i njegova supruga bili odsutni od kuće.
– Mi smo u 21:15 sati otišli kod kumova na kafu i vratili smo se oko 22 sata. Kada smo ušli u kuću, zatekli smo lom. Prevrnute i pobacane stvari po sobi, a ja sam uočio da su balkonska vrata sa zadnje strane kuće otvorena. Kada sam prišao, vidio sam da su polomljena i da su lopovi, najvjerovatnije, tu ušli u pobjegli u tom pravcu pošto su prethodno imali dovoljno vremena da naprave premetačinu i odnesu ono što im je trebalo – kaže M. A.
Slučaj je prijavljen policiji, koja je sinoć obavila uviđaj. Posljednji slučaj krađe u Gračanici dogodio se 15. aprila, kada je vlasniku B. D. ukraden automobil.
 
 
(avaz)
Objava Lopovi upali u kuću u Gračanici pa ukrali 15.000 eura i zlato: Vlasnici zatekli haos pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement