Connect with us

Jajce Online

Mamić ponovo sportski direktor Dinama

Avatar

Published

onBivši trener, igrač i direktor Zoran Mamić vraća se u Dinamo na poziciju sportskog direktora, izjavio je to predsjednik kluba Mirko Barišić na konferenciji za medije na Maksimiru.
Uz njega, Dinamo je predstavio Damira Krznara kao direktora omladinske škole i Tomislava Butinu kao direktora akademije za golmane.
“Zoran Mamić je kao sportski direktor napravio izvanredne rezultate. Imao je prekid kad je otišao iz određenih razloga i angažovao se kao trener, gdje je isto polučio izvanredne rezultate”, rekao je Barišić.
“Ne bih puno pričao. Htio bih da, počevši od mene, pa i od mojih suradnika, radimo i postižemo rezultate, rekao je Zoran Mamić. Cilj našeg povratka je da Dinamo bude još bolji, koncentracija je na sportski sektor i mlade igrače. Složili smo sjajnu ekipu ljudi koji će voditi omladinsku školu”, rekao je on.
Dobio je Mamić pitanje o tome kako će sudski proces i nepravosnažna presuda uticati na moguće nezadovoljstvo navijača i rad u klubu.
“Ja sam dokazao da mogu odvojiti jedno od drugog. Proces nije ugodan. Proces je počeo prije četiri i pokazao sam da to ne utiče na mene. Navijači? Navijači kao navijači. Ima onih kojima je drago, ima onih koji su neutralni. Čelnici kluba su bili uporni, Barišić mi je odmah nakon odlaska iz prošlog kluba rekao: Zorane, vi se morate vratiti, zaključio je Mamić”, rekao je Mamić, prenosi HRT.
Objava Mamić ponovo sportski direktor Dinama pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement