Connect with us

BiH

Marija Šerifović priznala da će u naredne dvije godine postati majka, …

Avatar

Published

on

Marija Šerifović priznala da će u naredne dvije godine postati majka, pa otkrila da li bi više voljela sina ili kćerku! (FOTO)

Marija Šerifović priznala da će u naredne dvije godine postati majka, pa otkrila da li bi više voljela sina ili kćerku! (FOTO)
Naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović već dugo mašta o tome da se ostvari u ulozi majke, a pevačica je sve odlučnija da taj san ostvari u bližoj budućnosti.

“Sve ozbiljnije razmišljam o roditeljstvu. Smatram da je to najveći životni trijumf. Moram da vam priznam da se pri samoj pomisli na to vrlo radujem! Sigurna sam da ću se u naredne dvije godine ostvariti kao majka”, ispričala je pop zvijezda za jedan poznati list.”Najlogičnije je da moje dijete ja donesem na svijet.

Samo se nadam da neće biti pjevač  ili pjevačica . Što se mene tiče, može da bude muzičar, ali nikako izvođač. Bitno je da to biće bude živo, zdravo i pametno. Ali sigurno bih se bolje snašla sa sinom. S druge strane, bilo bi beskrajno zanimljivo da imam djevojčicu  koja će biti mali bandit kao i ja. Vidjet ćemo šta će se desiti”, rekla je ona. Na pitanje da li je zaljubljena, Marija je odgovorila da nije i da ne planira. “Kome treba ljubav?”, našalila se Šerifovićeva na kraju.

(Srednjabosna.com)

Objava Marija Šerifović priznala da će u naredne dvije godine postati majka, pa otkrila da li bi više voljela sina ili kćerku! (FOTO) pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement