Klik Jajce
BiH Jajce Online

Mate i Katarina Rimac najavili svoju drugu svadbu, nastupaju Bajaga i Zabranjeno pušenje

Inovator i poduzetnik Mate Rimac uskoro će po drugi put u dva mjeseca potvrditi ljubavnu i životnu zajednicu sa svojom odabranicom Katarinom, a hrvatski magazin Gloria prenosi detalje o velikoj svadbi koja će biti organizovana ovog vikenda.

Rimac će svadbeno slavlje sa suprugom Katarinom Lovrić najavio za ovaj vikend u Livnu. U ovom gradu su se upoznali i odatle oboje vuku porodične korijene.Tema vjenčanja je priroda, a oko staklene dvorane u kojoj će slaviti nakon obavljenog crkvenog obreda bit će postavljeno 150 bala sijena. Prema Katarininoj želji – na vjenčanju će nastupiti Bajaga i Zabranjeno pušenje.

Prva splitska svadba poznatog para održana je u Splitu u užem krugu porodice i prijatelja, dok će svadba u Livnu primiti nešto više zvanica. Privatnost para će sačuvati zaštitari.

Katarina je djevojačko večer provela s prijateljicama u Livnu, dok je Mate s prijateljima posjetio Crnu Goru. Za medeni mjesec vjerovatno će birati neku dalju destinaciju, a prema pisanju Glorije, moguće je da će se odlučiti za Madagaskar.

 

(Klix)

The post Mate i Katarina Rimac najavili svoju drugu svadbu, nastupaju Bajaga i Zabranjeno pušenje appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

I ove godine bez tradicionalne Čevljanske koride

Jajce Online

Izvještaj o negiranju genocida u Srebrenici: Borba protiv toga važnija nego ikad

Jajce Online

Natjecanje u čitanju za učenike osnovnih škola

Volim Jajce