Connect with us

Jajce Online

Menalo: Čekam da se prvo saigrači dogovore s Dinamom, neću raditi nikome iza leđa

Avatar

Published

on

Povremeni bh. reprezentativac Luka Menalo posuđen je Olimpiji, plan je da se nakon završetka sezone vrati u Dinamo i pokuša nematnuti. U Ljubljani mu je dobro i napredovao je.

Povremeni bh. reprezentativac Luka Menalo posuđen je Olimpiji, plan je da se nakon završetka sezone vrati u Dinamo i pokuša nematnuti.

U Ljubljani mu je dobro i napredovao je.

Dogovor je da do kraja sezone ostanem u Olimpiji. Priča se da bi nakon Uskrsa mogli početi s treninzima pa ću odmah krenuti prema Ljubljani. Vjerovatno me čeka samoizolacija pa nakon toga povratak treninzima. Prvi smo, imamo lijepu prednost, igrali smo dobro i svi bismo voljeli nastaviti u tom ritmu. Prije ove situacije, plan je i bio da se vratim na ljeto u Dinamo i pokušam se nametnuti”, kaže Menalo za Sportske novosti.

Iz Dinama su pratili Menalove igre u Olimpiji i zadovoljni su onim što je prikazivao. Očekuje se njegov povratak u Zagreb, a onda je sve na Menalu.

“Vrlo sam zadovoljan kako sam se nametnuo u Olimpiji, dobio sam na samopouzdanju, shvatio sam to kao priliku i napredovao sam. Bilo je to novo iskustvo koje će mi puno pomoći. S ljudima iz Dinama sam u kontaktu, s Markom Vukelićem i Zoranom Mamićem, često su u Sloveniji i gledaju utakmice te smo razgovarali. Zadovoljni su mojim igrama i sve je vodilo prema povratku u Zagreb. Kad sam prvi put došao, neke stvari jednostavno se nisu poklopile, Dinamo je igrao odlično, igrači na mojoj poziciji su bili među najboljima i teško je napraviti nešto više. Nadam se da ću uspjeti iz drugog pokušaja.”

Prati Menalo situaciju u Maksimiru i sve što se događa oko smanjenja plata. Uvjeren je kako će se postići dogovor koji će zadovoljiti sve strane.

“U kontaktu sam s ljudima iz kluba i saigračima i siguran sam da će se pronaći pravo rješenje. Ja sam na posudbi, pola plate plaća Dinamo, a pola Olimpija, no nisam još ništa potpisao. Želim da se prvo saigrači dogovore s klubom, neću raditi nikome iza leđa. Siguran sam da će doći do dogovora, samo je pitanje dana.”

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Menalo: Čekam da se prvo saigrači dogovore s Dinamom, neću raditi nikome iza leđa pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement