Connect with us

Jajce Online

Mersudin Ahmetović igrač mjeseca FK Sarajevo: Nadam se još boljim igra…

Avatar

Published

on

U saradnji sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović, FK Sarajevo je organizovao tradicionalni izbor igrača mjeseca.

U saradnji sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović, FK Sarajevo je organizovao tradicionalni izbor igrača mjeseca.

Glasati su putem ankete mogli samo aktivni članovi, koji su za najboljeg u septembru izabrali napadača Mersudina Ahmetovića. Ahmetović je u proteklom mjesecu na četiri odigrana meča postigao četiri gola i odnio ubjedljivu pobjedu.

“Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene u izboru za igrača mjeseca. Nadam se da ću se odužiti još boljim igrama”.

I ovaj put je uz igrača nagrađen i jedan navijač. Priznanje je metodom slučajnog odabira otišlo u ruke aktivnom članu Bakiru Trebinjcu, koji je glasao za Mersudina Ahmetovića.

“Hvala Fudbalskom klubu Sarajevo i Optici Salihbegović što su mi omogućili da osvojim ovu nagradu i da upoznam Mersudina Ahmetovića”, rekao je nagrađeni navijač.

Mersudin i Bakir su zajedno posjetili jednu od filijala Optike Salihbegović, gdje su preuzeli svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža višegodišnji partner FK Sarajevo.

TABELA PREMIJER LIGE

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Mersudin Ahmetović igrač mjeseca FK Sarajevo: Nadam se još boljim igrama u budućnosti pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement