Connect with us

BiH

Mi u Jajcu sretniji smo od mnogih drugih, što imamo ovakvu ustanovu

Avatar

Published

on

Mi u Jajcu sretniji smo od mnogih drugih, što imamo ovakvu ustanovu

Prateći danas sva tiskovna izdanja, sve portale i video medije, primjećujemo da su glavna tema samo politička i stranačka prepucavanja.

Treba imati na umu, da je ova godina, godina izbora pa je već počela utrka oko zauzimanja pozicija kod birača, tko će biti glasniji, tko će koga više ocrniti i više se nametnuti kao pametni gazda da bi kao takav bio prihvaćen, valjda računajući s onom narodnom izrekom, da su u pametnog gazde čak i kokoške pametne.

Mislio sam da će korona virus, bar malo skrenuti pozornost na sebe, no političke teme i dalje su glavna preokupacija svih današnjih zbivanja. Zašto je to tako, ne mogu odgonetnuti, a toliko toga ima među nama što je mnogo važnije, što život znači i čemu bismo se trebali više posvetiti.

Ja ću, ne mnogo, ali dovoljno kazati o nečemu, što je tu među nama, što svakodnevno doživljavamo, ali ne primjećujemo, jer smatramo da je to bogom dano i da to tako mora biti. Napisat ću par riječi o Općoj bolnici Jajce, gdje sam prije neki dan na kirurškom odjelu koristio usluge ove ustanove.

Želim kazati, da liječničko osoblje ima tako uhodan tim koji svoje usluge obavlja jako stručno i odgovorno, da im i veći centri mogu pozavidjeti. Ostalo prateće osoblje je također ljubazno, uslužno i savjesno, da se čovjek prosto mora osjećati sigurnim i zadovoljnim. Nekorektno bi bilo izdvajati bilo koga i posebno ga isticati, jer kao kompletan tim djeluju pravo reprezentativno. Novoobnovljeni prostor, također daje potpuniju sliku svega ovoga što sam ranije napomenuo.

Mogu kazati da smo mi u Jajcu, ipak sretniji od mnogih drugih, što imamo ovakvu Javnu ustanovu pa bismo joj svakako trebali posvetiti više pozornosti nego što smo joj do sada posvećivali.

Na ovaj način želim se zahvaliti kompletnom osoblju Opće bolnice na zaista stručnim i ljubaznim uslugama, napisao je naš sugrađanin Josip Bošković.

 

 

(Jajce Online)

Objava Mi u Jajcu sretniji smo od mnogih drugih, što imamo ovakvu ustanovu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement