Connect with us

BiH

Mićić: Neću napustiti SDS, sporazum sa SNSD ekonomski

Avatar

Published

on

Mićić: Neću napustiti SDS, sporazum sa SNSD ekonomski

BiH

gradonačelnik bijeljine

Odgovarajući na pitanje novinara o zabrani lidera SDS-a Mirka Šarovića da se sarađuje sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom, Mićić je rekao da će o toj temi sutra biti riječi na Predsjedništvu stranke i dodao da se čuje i sa Šarovićem

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je danas da nikada neće napustiti SDS, te da prijedlog sporazuma sa SNSD nije politički, već ekonomski.

On je poručio da svi koji su protiv tog sporazuma ne vole svoj grad i Semberiju.

“Oni ne razmišljaju na način da je najbitnije da smo odgovorni prema građanima i da mi u lokalnoj zajednici treba da radimo, prije svega, projekte”, rekao je Mićić novinarima.

Prema njegovim riječima, u sporazumu sa SNSD je 12 projekata bitnih za grad, poput auto-puta i gasifikacije.

“Tema sporazuma su ti projekti koji u narednom periodu treba da budu urađeni i nigdje se ne govori o nekakvom prelasku i političkoj priči, a pogotovo ne o visokoj politici”, tvrdi Mićić.

On kaže da ima možda milion primjedbi na funkcionisanje zakona i donošenje poreske politike, ali da nije posao lokalne zajednice da to radi.

“Ostajem pri tome da visoku politiku treba da vodi vrh stranke, poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske i parlamentu BiH, a da se mi bavimo lokalnim temama i moj jedini motiv u vezi sa sporazumom su bili projekti”, naveo je Mićić.

Odgovarajući na pitanje novinara o zabrani lidera SDS-a Mirka Šarovića da se sarađuje sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom, Mićić je rekao da će o toj temi sutra biti riječi na Predsjedništvu stranke i dodao da se čuje i sa Šarovićem.

“Tu ima malo više buke, galame i priče, malo je to naduvano”, ocijenio je Mićić i ponovio da nije imao namjeru, niti želi da napusti SDS, pogotovo ne da prelazi negdje.

“Želim da u ovom gradu napravimo još lijepih stvari, to je moj jedini motiv”, zaključio je Mićić.

Fokus.ba

Objava Mićić: Neću napustiti SDS, sporazum sa SNSD ekonomski pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement