10 C
Jajce
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
Bild.baSa Web-a

Milanović oštro o Plenkoviću i Hrvatima u BiH: 'To je ispod svake razine što se tim ljudima radi'

Predsjednik Zoran Milanović ugostio je u nedjelju u 11 sati na Pantovčaku novinarku N1 televizije kojoj je dao intervju. Razgovor je trajao gotovo sat i pol, a predsjednik je u tom vremenu vrlo žestoko govorio o izboru Ivana Turudića za glavnog državnog odvjetnika.Posebno je bio žestok prema Vladi Andreja Plenkovića poručivši kako se “Turudića još uvijek može zaustaviti”.Međutim, dok je snažno kritizirao Vladu o jednoj stranci je ipak govorio pozitivno. Na iznenađenje mnogih, predsjednik je govoreći o izborima rekao kako mu je Domovinski pokret puno bliži od HDZ-a.

Dotaknuo se i statusa Hrvata u BiHStatus Hrvata u BiH, pa to je ispod svake razine što se tim ljudima radi. Tu je uloga Plenkovića kukavička. Ja sam mogao 2014. otići u Bruxelles za potpredsjednika Europske komisije. Moje liste su na izborima dobile više glasova nego Plenkovićeve na prošlim izborima. Mogao sam otići i uživati u plodovima svog rada ili nerada. Ja to nisam mogao napraviti.

Bild.ba: Originalni link

Advertisement

Povezane vijesti

Milanović: Hrvatska nacija je stara, a ako hoćete ubiti Hrvate, ovo trebate napraviti

Bild.ba

Glasnogovornik Kremlja: Ušli smo u fazu totalnog rata, nemojte nas tjerati u kut

Bild.ba

Željanu Zovko ekipa popljuvala nakon gostovanja kod Senada: Pričala je protiv samostalne RS, HDZ i SDA nazvala sestrinskim strankama…

Bild.ba