8.4 C
Jajce
Nedjelja, 4 prosinca, 2022
Jajce

Mile dobile vodovod. Veliki broj nazočnih i narodno veselje popratilo ovaj svečani događaj

 

Petak 23. rujna je bio posebno svečan za mještane sela Mile. Tog dana je svečano pušten u rad novoizgrađeni i dugo iščekivani vodovod.

Čast da prva kuša vodu iz novog vodovoda pripala je direktorici JU “Vodovod i kanalizacija” Božani Bilandžija. Prvi priključak u selu je dodijeljen mjesnom društvenom domu ispred kojeg je i upriličena svečanost otvaranja vodovoda.

Govoreći o brojnim izazovima u procesu izgradnje vodovoda Anto Lukić je naveo kako taj put bio jako trnovit i pun zastoja i prepreka ali je time i zadovoljstvo postignutim još i veće. Naveo je kako sad nastupa postupak priključivanja svakog pojedinog domaćinstva te da bi taj proces trebao biti uskoro dovršen. Također je pobrojao i druge investicije koje su provedene u skorijem razdoblju i koje će značajno unaprijediti kvalitetu života mještana Mila.

Narodni skup je bio i prilika za predstavljanje kandidata HDZ-a za predstojeće izbore koje je održano poslije ceremonije puštanja vodovoda.

Poslije službenog dijela uslijedilo je narodno veselje za veći broj nazočnih.

Više o samom događaju možete vidjeti na priloženim slikama

Čast prve čaše pripala je direktorici Božani BilandžijaPredsjedatelj OV Josip Topić kuša vodu iz novog vodovodaSkup je okupio brojne mještaneSvečano puštanje vodovodaSvečano puštanje vodovodaKandidati HDZ-a JajcaPredstavljanje kandidata HDZ-a JajceKandidati HDZ-a Jajca

 

klik jajce

Zabranjeno je neovlašteno kopiranje i objavljivanje autorskih sadržaja sa portala Klik Jajce!

Povezane vijesti

Bajramska čestitka portala Klik Jajce

Glavni Urednik

Košarkaš KK “Vodopad” Leon Dunin Wasowicz od jučer je član “Igokee”

Glavni Urednik

KAMIONIMA SMEĆA ZA JEDINSTVENA PLIVSKA JEZERA – sprega vlasti i povlaštenih poduzetnika

Volim Jajce
error: Alert: Odabir sadržaja je onemogućen!!