Connect with us

BiH

Milorad Dodik čestitao Zoranu Milanoviću

Avatar

Published

on

Milorad Dodik čestitao Zoranu Milanoviću

član predsjedništva bih

U drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, koji su održani juče, Zoran Milanović izabran je za predsjednika ove zemlje

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Zoranu Milanoviću izbor za predsjednika Hrvatske, poželjevši mu mnogo uspjeha u obavljanju ove izuzetno odgovorne funkcije.

Dodik je poželio Milanoviću da za vrijeme njegovog mandata Hrvatska nastavi da se razvija u miru na dobrobit njenih građana, te da ide putem stabilnosti, ekonomskog razvoja i prosperiteta, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Dodik je izrazio nadu da će Milanović opravdati ukazano povjerenje svojih birača, među kojima je i veliki broj Srba koji su glasali za njega, te da će u predstojećem mandatnom periodu biti predsjednik svih građana Hrvatske i raditi na unapređenju položaja i statusa srpskog naroda u Hrvatskoj.

“Očekujem da ćemo uskoro, nakon zvaničnog preuzimanja funkcije predsjednika Hrvatske, uz međusobno uvažavanje i poštovanje, unaprijediti naše odnose, te intenzivirati saradnju i dijalog o mnogim otvorenim pitanjima koja su od obostranog interesa i za dobrobit svih građana”, naglasio je Dodik.

U drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, koji su održani juče, Zoran Milanović izabran je za predsjednika ove zemlje.

Fokus.ba

Objava Milorad Dodik čestitao Zoranu Milanoviću pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement