Connect with us

BiH

Mirsad dobio pisani odgovor iz Lutrije BiH: “Meni ništa nije jasno”

Avatar

Published

onSarajlija Mirsad Agić, koji tvrdi da je 30. marta osvojio džekpot od 420.000 KM u „Lutriji BiH“, kazao je jučer za „Avaz“ da je dobio zvaničan odgovor i da, prema njegovom mišljenju, od isplate novca nema ništa.
Pojašnjava da je sve prepustio advokatu.
– Kako su i najavili iz „Lutrije BiH“, odgovor je stigao nakon sedam dana. Međutim, meni ništa nije jasno u tom odgovoru pa sam sve proslijedio svom advokatu. Neka se on bavi mojim slučajem – kaže Agić.
Ovaj dugogodišnji igrač igara na sreću tvrdi da je nekoliko njegovih komšija i poznanika bilo u poslovnici i da su svi svjedočili njegovom velikom dobitku.
Iz „Lutrije BiH“ ranije su ranije odgovorili da ovaj dobitak nije moguć i da se moglo raditi samo o softverskoj grešci, jer je maksimalan dobitak koji se može ostvariti u igri „slizzing hot“ 1.000.000 kredita, što u novcu iznosi 10.000 KM.
– Ulogom od 10 kredita – 0,10 KM, koliko je ovaj igrač imao uplatu, u ovoj igri moguće je ostvariti maksimalan dobitak od 10.000 kredita, što iznosi 100 KM u novcu – naveli su iz „Lutrije BiH“.
 
 
(Fokus.ba)
Objava Mirsad dobio pisani odgovor iz Lutrije BiH: “Meni ništa nije jasno” pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement