Connect with us

BiH

MISTERIOZAN SLUČAJ Mog oca su ubili, odvukli i bacili!

Avatar

Published

on

MISTERIOZAN SLUČAJ Mog oca su ubili, odvukli i bacili!

– Mog oca su ubili, odvukli i bacili – tvrdi Milorad Muharemović, sin Mirka Muharemovića (54), koji je bez traga i glasa nestao u noći sa 7. na 8. april, kad je njegova kuća u Kadinom Selu kod Mokrog izgorjela do temelja,prenosi Dnevni avaz.

Obavili vještačenja

Milorad je u početku mislio da je Mirko, ipak, izgorio u požaru. No, nakon što su policajci bagerom raskopali ruševine kuće te istražitelji obavili vještačenja, utvrđeno je da na zgarištu nije bilo ljudskih ostataka.

Od tada su i seljani sve glasnije počeli pričati da je Mirko, možda, ubijen.

– Nestane kokoš pa se pero nađe, a ne čovjek – govori Milorad.Postavlja se pitanje ko bi digao ruku na siromašnog čovjeka, koji je kod sebe imao 150 maraka, nekoliko konzervi i kilogram brašna.

– Možda je nešto vidio što nije smio – smatra Milorad.

Ranija potraga

Prema njegovim riječima, u policiji njegovog oca i dalje vode kao nestalu osobu. Prije desetak dana, opet je odlučio posjetiti zgarište, ali ništa nije pronašao.

– Desetak seljana se prije mjesec i po samoinicijativno organiziralo te su pretraživali područje oko kuće i šire. Ali, opet ništa… Ma, nije on tu, kažem vam – zaključio je Milorad.

Hronologija događaja

Mirka Muharemovića 7. aprila u 20:25 sati vozilom je dovezao prijatelj u Kadino Selo. Već u 20.40 sati uočen je plamen na kući, koja je na nepristupačnom terenu, do koje bi Mirku trebalo 40 minuta hodanja. I to upućuje na to da on nije bio u kući u vrijeme izbijanja požara.

Please follow and like us:

(Srednjabosna.com)

Objava MISTERIOZAN SLUČAJ Mog oca su ubili, odvukli i bacili! pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement