25.8 C
Jajce
Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022
Sport

Mladi fudbaler iz Prve lige RS na meti Sarajeva, Veleža i Tuzla Cityja, u igri i klubovi iz regiona

Nakon odlične polusezone mladog napadača, u kojoj je postigao 12 golova na sedam utakmica, na adresu Željezničar Sport Teama su počele da pristižu ponude.

FOTO: Facebook / OFK Sports Team

Nakon odlične polusezone mladog napadača, u kojoj je postigao 12 golova na sedam utakmica, na adresu Željezničar Sport Teama su počele da pristižu ponude.

Prema navodima srpskainfo.com, mladi Danilo Teodorović je trenutno jedan od najtraženijih fudbalera u Bosni i Hercegovini u zimskom transfer roku, a za njegove usluge se između ostalih interesuju Sarajevo, Velež i Tuzla City.

Svakako da mi interesovanje klubova prija, ali sve one dolaze u klub i čelnici Željezničar Sport Teama pregovaraju. Sa njima sam razgovarao, a naš zajednički dogovor i stav je da treba da promijenim sredinu kako bih napredovao. Ponuda zaista ima i prijaju mi, ali još uvijek ne mogu ništa da kažem jer prelazni rok počinje tek u januaru. Sve opcije su otvorene, i Premijer liga i inostranstvo. Naravno da je meni primamljivije inostranstvo, ali zajedno sa ljudima iz kluba ću pokušati donijeti najbolju odluku za nastavak moje karijere“, rekao je Todorović za srpskainfo.com.

Za napadača Željezničar Sport Teama se također interesuju po jedan klub iz HNL-a i Superlige Srbije.

KOMENTARI

The post Mladi fudbaler iz Prve lige RS na meti Sarajeva, Veleža i Tuzla Cityja, u igri i klubovi iz regiona appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Željezničaru prijeti suspenzija: Plavi moraju u roku 15 dana isplatiti Memića, Šerbu i Erića

Jajce Online

Verstappen se prisjetio početka karijere, prve pobjede i meteorskog uspona

Jajce Online

Žižović: Ovo Sloboda u bližoj prošlosti nije imala, bitno je da imamo sistem koji funkcioniše

Jajce Online