25.8 C
Jajce
Ponedjeljak, 23 svibnja, 2022
BiH

Mladi golman napustio Rođene: Velež raskinuo ugovor s Lukom Kačavendom

FK Velež Mostar zvanično je potvrdio da je sporazumno raskinuo ugovor s mladim dvadesetogodišnjim golmanom Lukom Kačavendom.

FOTO: Facebook/FK Velež Mostar

FK Velež Mostar zvanično je potvrdio da je sporazumno raskinuo ugovor s mladim dvadesetogodišnjim golmanom Lukom Kačavendom.

Kačavenda je branio na osam utakmica protekle jeseni, ali nažalost, njegove nastupe su uglavnom obilježile greške iz kojih je Velež primao golove. Sad je došlo vrijeme za rastanak.

“Obavještavamo naše članove da je došlo do sporazumnog raskida saradnje između Luke Kačavende i našeg kluba. Luka je svoju karijeru započeo u Rudaru iz Prijedora, nakon čega odlazi u Srbiji. Po završetku epizode u Srbiji, vraća se u Bosnu i Hercegovinu, gdje je još nastupao za bijeljinski Radnik i Olimpik. Za Velež je upisao 8 zvaničnih nastupa, pri čemu je mrežu sačuvao 3 puta”, saopćeno je iz FK Velež.

Kačavenda je u Velež stigao iz Olimpika, a bio je ranije član i bijeljinskog Radnika te omladinskih kategorija Partizana i Vojvodine. Ove zime će tako potražiti novu sredinu.

KOMENTARI

The post Mladi golman napustio Rođene: Velež raskinuo ugovor s Lukom Kačavendom appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Prvi let na Marsu: NASA podigla helikopter sa tla

Jajce Online

Komšić upozorio da etničke politike u BiH kreiraju vještački podijeljeno društvo

Jajce Online

Starica od 87 godina sa Šri Lanke magistrirala na kanadskom univerzitetu

Jajce Online