Connect with us

Jajce Online

Mladost najavila infrastrukturne radove: Počinje se s natkrivanjem tri…

Avatar

Published

on

Mladost iz Doboja kod Kaknja na društvenim mrežama najavila je infrastrukturne radove u narednoj godini na MGM Farm Areni.

Mladost iz Doboja kod Kaknja na društvenim mrežama najavila je infrastrukturne radove u narednoj godini na MGM Farm Areni.

Bosanskohercegovački premijerligaš najavio je i narednu godinu kao historijsku.

“2020. godina za naš klub će biti još jedna historijska godina koju će obilježiti infrastrukturni radovi na našem stadionu MGM Farm Arena. Ove radove na stadionu ranije je najavljivao klupski predsjednik Mensur Mušija, a konačna realizacija planiranih radova započinje sa natkrivanjem tribine Zapad”, najavljeno je iz Mladosti, te se dodaje.

“Važno je naglasiti da se završetak radova na natkrivanju tribine planira pred prvu domaću utakmicu Mladosti u proljetnom dijelu sezone, kada u okviru 21. kola BHT Premijer lige naredne godine u goste stiže ekipa NK Široki Brijeg. (29. februar 2020.)”.

U narednoj godini radit će se i na izgradnji reflektora.

“Prvom polovinom naredne godine kreću radovi na izgradnji reflektora, a završetak je planiran na ljeto pred početak nove sezone BHT Premijer lige 2020/21”, saopšteno je iz Mladosti, tako da će se naredne godine na području Općine Kakanj odigrati će se prva fudbalska utakmica pod reflektorima u noćnom terminu, dok je klub iz Doboja kod Kaknja za kraj poručio:

“Priča o “Bosanskom Hoffenheimu” se nastavlja”.

TABELA PREMIJER LIGE BIH

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Mladost najavila infrastrukturne radove: Počinje se s natkrivanjem tribine Zapad pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement