Connect with us

Jajce Online

Možda da Sarajevo u Zagrebu odigra utakmicu 3. pretkola: Iz Čelika im …

Avatar

Published

on

Karikiramo, ali kako je krenulo FK Sarajevo bi moglo doći u situaciju da u Zagrebu ili negdje u okolini igra svoju utakmicu 3. pretkola Evropske lige. Budući da ne može na Koševu igrati, u opciji su Zenica koja je ranije prijavljena te Grbavica koja je logičnije rješenje jer se nalazi u Sarajevu.

Kako su naišli na kritike o tome da je nelogično i skuplje igrati u Zenici, u klubu uz Titove se su dosjetili da možda Grbavica nije loša opcija, ali su onda navijači Želje počeli iskazivati svoju ljutnju. Kao, dabogda se osušila ruka onome ko bude dopustio da Sarajevo igra na Željinoj svetinji.

Elem, danas se trakavica nastavila, NK Čelik izdao je saopćenje u kojem se tvrdi da je Sarajevo upit za stadion poslalo na pogrešnu adresu.

– Bilino polje je u ‘vlasništvu’ NK Čelik. NK Čelik je usmeno obavijestio FK Sarajevo da su zahtjev za korištenje stadiona Bilino Polje trebali poslati na adresu NK Čelik, ulica Kulina Bana bb, a ne kako je učinjeno na adresu Grada Zenice. Naime, “Bilino polje je u ‘vlasništvu’ NK Čelik. NK Čelik je usmeno obavijestio FK Sarajevo da su zahtjev za korištenje stadiona Bilino Polje trebali poslati na adresu NK Čelik, ulica Kulina Baba bb, a ne kako je učinjeno na adresu Grada Zenice. Naime, Grad Zenica jeste vlasnik stadiona, ali u narednih deset godina NK Čelik raspolaže stadionom Bilino Polje osim u slučaju odigravanja utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine kako je regulisano ugovorom”, saopštili su iz zeničkog kluba. kako je regulisano ugovorom – saopćili su iz zeničkog kluba.

Šta će od svega biti, ne zna se, ali razaznat će se. Nemojmo sad i o tome da moramo misliti.

 

 

 

(avaz)

Objava Možda da Sarajevo u Zagrebu odigra utakmicu 3. pretkola: Iz Čelika im odgovorili za Bilino polje pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement