Connect with us

BiH

Muškarac i žena iz Splita zatočili djevojku iz BiH: Javila se na oglas…

Avatar

Published

on

Muškarac i žena iz Splita zatočili djevojku iz BiH: Javila se na oglas...

Dvoje hrvatskih državljana iz Splita je uhićeno zbog optužbe da su zatočili 18-godišnjakinju iz Bosne i Hercegovine.

U I. Policijskoj postaji Split je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana u dobi od 29 i 30 godina, osumnjičenih za počinjenje kaznenog djela trgovanja ljudima, na štetu 18-godišnje državljanke Bosne i Hercegovine, piše Slobodna Dalmacija.

Oštećena se 12. srpnja javila na oglas za čuvanje djeteta i došla u Republiku Hrvatsku u dogovoru sa 29-godišnjakom i 30-godišnjakinjom, koje se sumnjiči da su joj tom prilikom uzeli i zadržali putovnicu, koju su joj odbijali vratiti, nakon čega su je, pored dogovorenog posla čuvanja djeteta, iskorištavali i za druge poslove, a za obavljeni rad nije bila plaćena, te se nije mogla slobodno kretati bez njihove pratnje, a navedeno je bilo popraćeno i prijetnjama smrću od strane 29-godišnjaka.

Djevojka je 23. kolovoza uspjela pobjeći iz stana i pozvati policiju. Pružena joj je liječnička pomoć, te je utvrđeno da nije ozlijeđena. 29-godišnjak i 30-godišnjakinja su, uz kaznenu prijavu podnesenu nadležnom Državnom odvjetništvu, dovedeni pritvorskom nadzorniku.

 

 

(vecernji.ba)

Objava Muškarac i žena iz Splita zatočili djevojku iz BiH: Javila se na oglas za dadilju pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement