Connect with us

BiH

Muškarac iz Srbije dvije doze vakcina primio od različitih proizvođača, tvrdi da se ne osjeća dobro

Avatar

Published

on

Muškarac iz Srbije dvije doze vakcina primio od različitih proizvođača, tvrdi da se ne osjeća dobro

Vranjanac Slađan Antić primio je dvije doze različitih proizvođača vakcina.

Antić je u nedjelju rekao da je primio prvu dozu vakcine Pfizer, a da je greškom vakcinisan drugom dozom kineskog proizvođača.

On je ispričao da je 28. januara primio prvu dozu vakcine Pfizer, da je dobio SMS iz eUprave i otišao na revakcinaciju u sportsku halu u Vranju, tamo pokazao svoj karton vakcinacije, razgovarao sa doktorom, a nakon toga mu je medicinska sestra dala vakcinu.

Kako kaže, u jednom trenutku doktor mu je dobronamjerno rekao da kineska vakcina dobro štiti, da se pobunio kako to kad je vakcinisan Pfizerom i da su mu rekli da u sportskoj hali ne daju Pfizer.

Sa vakcinacije u sportskoj hali poslali su ga u Dom zdravlja, zatim u gradski Zavod za javno zdravlje, a onda su iz Zavoda zvali i Institut za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”.  Antić je dodao da se ne osjeća dobro, dobio je terapiju, ali i dalje se ne osjeća dobro, prenosi ATV.

The post Muškarac iz Srbije dvije doze vakcina primio od različitih proizvođača, tvrdi da se ne osjeća dobro appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement