Connect with us

BiH

N. Travnik: Potjera završila kupanjem policajaca i bjegunaca

Avatar

Published

onNevjerovatne fotografije stigle su nam jutros iz novotravničkog naselja Stojkovići. Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila, od kojih je jedan – policijski.
Mještani koji su nam poslali slike kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i bjegunce.
Policijska potjera
– Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema – zapitali su se mještani.
U svakom slučaju, nisu bili daleko od istine, osim u dijelu da je policija – travnička.
Naime, kako neslužbeno saznajemo, patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.
Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.
Lakše povrede
S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.
Srećom, niko nije zadobio teške tjelesne ozljede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan, dovoljno govore slike automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke.
 
 
(avaz)
Objava N. Travnik: Potjera završila kupanjem policajaca i bjegunaca pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement