10.1 C
Jajce
Subota, 25 ožujka, 2023
BiH Turizam

Na platformi ‘Odmori u BiH‘ prodani svi turistički vaučeri: U 25 sati kupljena 3.333 paketa

Na domaćoj platformi “Odmori u BiH” prodani su svi turistički paketi po umanjenoj cijeni vaučera u iznosu od 200 KM, koje je osigurala Vlada Federacije BiH.

– Hvala svima još jednom na nevjerojatnom interesu i 3.333 kupljena paketa u 25 sati. Onima koji su bili najbrži, najsretniji i najspretniji u ovom procesu želimo da provedu nezaboravne trenutke na destinaciji koju su odabrali – poručili su iz tima Odmori u BiH.

Svi raspoloživi vaučeri na odmoriubih.ba su iskorišteni i trenutno nije moguće izvršiti kupovinu ponuda s vaučerima.

– S obzirom na to da je određeni broj kupaca odabrao plaćanje uplatnicom u procesu smo obrade pristiglih uplata, te ako se ispostavi da neki od kupaca nije dostavio uplatnicu na vrijeme vratit ćemo taj vaučer u prodaju u skladu s pravilima. Molimo sve kupce koji još nisu dostavili svoje uplatnice da to urade u roku navedenom u uputama za uplatu, u suprotnom će vaučeri biti poništeni – pojasnili su iz tima “OdmoriuBiH”.

Prodaja turističkih vaučera Vlade FBIH krenula je jučer na još dvije platforme “eKupon” i “Citydeal flyfly travel”. Za sada nema informacija jesu li se na ove dvije platforme prodali vaučeri.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000, a svaka od tri odabrane online platforme putem kojih se program realizira dobila je trećinu od ukupnog broja vaučera koji su dostupni građanima.

Uvjeti kupovine su da osoba ima najmanje 18 godina i da ima prebivalište u Federaciji BiH  ili registrirano prebivalište u Brčko distriktu BiH, ali i entitetsko državljanstvo Federacije BiH te da nije ranije kupila ovaj paket u okviru ovog programa na jednoj od tri odabrane platforme.

Dnevnik.ba

Povezane vijesti

U Kini sve više milijardera usprkos pandemiji

Jajce Online

Ograničava se proizvodnja rakije u FBiH

Jajce Online

Napušteni pas kupljen na aukciji za 25 hiljada dolara

Jajce Online