7.7 C
Jajce
Srijeda, 21 veljače, 2024
BiH

Načelnica Jezera poklanja Torbici iz “Državnog posla” 22 kvadrata uz Plivu!

Nakon što je ekipa “Državnog posla” snimila epizodu o spuštanju Crvenoj planeti i Jezeru, načelnica ove male opštine u BiH ponudila je Draganu Torbici (Nikoli Škoriću) 22 kvadrata na rijeci Plici.

A sve iz jednog razloga. U ovoj epizodi popularni Torbica, lik kojeg tumači Škorić je govorio o 11 kvadrata zemlje koje je dobio u nasljedstvo u opštini Jezero.

 

Odmah je na Twitteru došao prijedlog za načelnicu Snežanu Ružičić da Torbici pokloni 11 kvadrata u ovoj maloj, a odnedavno veoma popularnoj lokalnoj zajednici.

 

Naravno, prijedlog je odmah prihvaćen, a Snežana za BUKU kaže da je spremna da ugosti ekipu iz “Državnog posla” u Jezeru.

“Draganu Torbici odnosno Nikoli Škoriću iz Državnog posla upućujem molbu da ne prodaje 11 kvadrata u Jezeru koje je dobio u nasljedstvo od strine Joke i da će da dobije na poklon 22 kvadrata na rijeci Plivi, k.č.3936/8. Kada sagradi kolibicu, onda razrađujemo plan za dovući investitore”, rekla je Snežana.

Podsjećamo, opština Jezero u BiH je došla u centar pažnje kada je NASA dala naziv krateru na Marsu po ovoj lokalnoj zajednici na koji je prije nekoliko dana sletio samovozeći rover “Perseverance” (Istrajnost) američke svemirske agencije.

 

 

(bUKA)

The post Načelnica Jezera poklanja Torbici iz “Državnog posla” 22 kvadrata uz Plivu! appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Ovako je izgledalo snimanje posljednje sezone “Top liste nadrealista”

Jajce Online

Balkan podrhtava, Banja Luka strepi: Zašto su učestali zemljotresi u regiji

Jajce Online

Nakon dovođenja Džeke: Inter ozvaničio i transfer 25-godišnjeg Holanđanina

Jajce Online