Connect with us

BiH

Načelnica Jezera svoju platu stavila na raspolaganje privrednicima

Avatar

Published

on

Načelnica Jezera svoju platu stavila na raspolaganje privrednicima

U zgradi Opštine Jezero danas je održana druga sjednica Opštinskog štaba za vanredne situacije za područje opštine Jezero na kojoj je razmatrana problematika što se tiče pojave korona virusa.

Osim što su ograničili rad od 7 do 18 sati, formiran je i volonterski servis za pomoć starim i iznemoglim licima, a sa trgovcima je dogovoreno da neće doći do povećanja cijena kao i dostava na kunu adresu. Sva lica koja iz inostranstva žele obezbjediti roditelje i rodbinu na području opštine Jezero da ih kontaktiraju kako bi se dogovorili o načinu isporuke za njihove najdraže.

Mnogi trgovci zbog ove vanredne situacije bit će na gubitku, ali načelnica Snežana Ružičić stavila je svoju platu na raspolaganje.

-Mjere koje smo donijeli kroz naredbu Opštinskog kriznog štaba biće teške za privredu na lokalu, prvenstveno male ugostiteljske radnje. Svjesna težine situacije, borbe malih birtija u kojima ljudi preživljavaju dan za danom, nemogućnosti da kroz nesolventan budžet obezbjedimo mjere podrške. Svoju platu mjeseca marta stavljam na raspolaganje registrovanim SURadnjama s područja opštine, na njihov zahtjev, ako budu imali potrebu za finansijskom podrškom, istakla je načelnica Ružičić.

 

 

(Jajce Online)

Objava Načelnica Jezera svoju platu stavila na raspolaganje privrednicima pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement