Klik Jajce
BiH Jajce Online

Najbolji restoran na svijetu smješten u “koralni greben”

Kako izgleda najbolji restoran na svijetu i šta je potrebno da restoran postane najbolji. Ukusna hrana, nezaboravni ambijent, ljubazno osoblje ili besprekorna usluga?

Restoran “Koral”, u okviru luksuznog hotela “Apurva Kempinski” u Nusa Dui, fantastičan je primjer i s pravom je proglašen najsavršenijim restoranom na svijetu prema “Travelers’ Choice Awards 2021”.

Svoju titulu, restoran “Koral” stekao je zahvaljujući svom jedinstvenom enterijeru – smješten je u akvarijumski prostor.

Šef restorana Andrea Astone vješto kreira vrhunski meni, koji sadrži guščju paštetu, vagiu govedinu i tartufe.

U restoranu “Koral”, gosti mogu uživati u veličanstvenom iskustvu, a u pitanju je kombinacija talenata, lokalnih sastojaka, iznenađujućih kompozicija, koje ga pretvaraju u fantastičnu destinaciju na ostrvu bogova.

Akvarijum je sjajan način za opuštanje u balinežanskom duhu: daje vam priliku da uživate u vodenom svijetu, a da pritom ne morate zaroniti u besprekorne vode koje okružuju Bali.

Enterijer restorana je raskošan i odiše luksuznim vibracijama sa geometrijskim pločicama, izobiljem prirodne svjetlosti, zidovima od cigle.

 

(RTS)

The post Najbolji restoran na svijetu smješten u “koralni greben” appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Zmaj briljirao u pobjedi Servettea: Gol i dvije asistencije sjajnog Stevanovića

Jajce Online

Samo u BiH: Tarik Alibegović raskinuo ugovor s Bugojnom, ali razlog je…

Jajce Online

Dom naroda PFBiH: Usvojene izmjene Zakona o krivičnom postupku FBiH

Jajce Online