Connect with us

Jajce Online

Nakon glasina o smjeni Davora Šukera: Oglasio se Hrvatski nogometni sa…

Avatar

Published

on

Mediji u susjedstvu jučer su objavili da će Davor Šuker uskoro biti smijenjen sa funkcije predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Mediji u susjedstvu jučer su objavili da će Davor Šuker uskoro biti smijenjen sa funkcije predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Navodno, Šukeru su leđa okrenuli članovi Izvršnog odbora koji su odbili prijedlog da se Nenada Gračana smijeni s mjesta selektora mlade reprezentacije, a na njegovo mjesto postavi Gorana Tomića, aktuelnog trenera Lokomotive.

Svih 12 članova Izvršnog odbora HNS-a na Šukerov prijedlog reklo je “ne”. Na Šukerovom mjestu očekuje se Marijan Kustić koji je od prvog dana i ulaska u hrvatski nogomet predodređen za tu poziciju.

Dan nakon što je portal Index objavio tekst s ovim informacijama, HNS se oglasio ovim saopćenjem:

“Hrvatski nogometni savez ovim putem reagira na medijske napise o odlukama Izvršnog odbora HNS-a te statusu predsjednika Saveza Davora Šukera.

U HNS-u ne vlada jednoumlje već demokracija. Stoga je uobičajeno da Izvršni odbor razgovara, raspravlja i zajednički odlučuje o svim pitanjima, uz poštivanje svakog pojedinačnog stava. Razumljivo je da je pritom u niz situacija bilo i bit će različitih razmišljanja. Odluka o statusu izbornika mlade reprezentacije Nenada Gračana također dokazuje upravo to – da svaki član IO-a ima pravo iskazati svoje mišljenje.

Pritom je IO pokazao dosljednost, poštujući dogovor s izbornikom Gračanom postignut prije U-21 Europskog prvenstva.

Istovremeno, takva odluka ni na koji način nije izraz nepovjerenja prema predsjedniku Davoru Šukeru koji je demokratski izabran za predsjednika Saveza i iza kojeg je sedam godina izuzetnih uspjeha na sportskom i financijskom planu u rukovođenju Saveza”.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Nakon glasina o smjeni Davora Šukera: Oglasio se Hrvatski nogometni savez pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement