Connect with us

BiH

Ne smije ostati skriven i nekažnjen muslimanski zloči

Avatar

Published

on

Više od 20 godina traje bošnjačko muslimansko betoniranje i ograđivanje u ratu osvojenih gradova i teritorija u Bosni i Hercegovini. Mora se priznati, hrvatske žrtve muslimanske agresije to znaju već davno, da je muslimansko srpski zločinački dogovor u Beogradu o diobi zemlje, i imao za cilj stvaranje etnički i vjerski čisti teritorija Srba i Muslimana. No, tu nepobitnu istinu „ne zna“ Svjetska zajednica, kojoj su prljavi interesi ispred prljave beha sadašnjosti, koja uveliko zaudara na smrdež rata.

Dobro izrežirano muslimansko ubitstvo srpskog svata bilo je pokriče za skrivanje tajni beogradskih srpsko muslimanskih pregovora diobe BiH između ta dva naroda. Kako bi pred svijetom sakrili taj zločinački, Staljino-Hitlerov dogovor, Alija Izetbegović u velikosrpskoj agresiji na hrvatska

sela i Hrvate u BiH, govori „to nije naš, (muslimanski) rat”. I tako se ponašao sve dok nije postigao deseterostruku brojačanu nadmoć nad hrvatskim obrambenim korpusom, napose u Središnjoj Bosni prostoru velike koncentracije vojne industrije, nakon čega je pokrenuo vojnu akciju  „spaljene” zemlje.

Desetci tisuća mudžahedina i stotine tisuća muslimanskih prognanika, najviše onih planiranih beogradskim pregovorima „humanog” preseljenja naroda kao načinu stvaranja etničko vjerski čisti prostora, a što je bio i motiv priznanja čistog srpskog entiteta, bilo je dovoljno da Alija Izetbegović pokrene vojnu agresiju na hrvatski narod. Vrlo planski je izabrana Lašvanska dolina, najveći centar vojne industrije u BiH, prostor iz kojeg se najbrže osvaja i izlazak na more.

Dok je još uz hrvatsku naivnost i dobronamjernost muslimanski se narod naoružavao kroz Hrvatsku, i kada Hrvatska prima stotine tisuća muslimanskih izbjeglica i prognanika, Alija Izetbegović uviđa hrvatsku slabost  u rastrganosti na mnogim linijama obrane od velikosrpske agresije, i džihadistički udara nož u leđa, ne samo Hrvatima u BiH nego i onima u Hrvatskoj. Najsnažnija potvrda muslimansko srpski tajni pregovora diobe BiH  na dva etnički i vjerski čista entiteta, srpski i muslimanski, pravoslavni i islamski.

Izetbegović kao pripadnik Mladi Muslimana iz vremena Drugog svjetskog rata, i osuđivani islamski nacionalista, nikada nije prihvaćao Bosnu i Hercegovinu  kao multinacionalnu, a napose ne kao multikonfesionalnu zajednicu islama, pravoslavlja i katoličanatva. Jedini cilj sve od njegove mladenačke političke aktivnosti je čisti muslimanski entitet. U tom smijeru dobivao je i potporu od svog naroda tijekom rata kada su mu govorili „uzmi Alija pa makar ko avlija”, samo nek je čisto naše muslimansko.

U raspadu komunizma vidio je priliku za ostvarenje tog zločinačkog cilja, za koji je bio, tako je u ratu govorio „spreman sam žrtvovati i 250 hiljada Muslimana za BiH”. Naravno islamsku.

Po završetku rata, nepriznavanja i negiranja svih potpisa koje je stavljao tijekom razgovora o budućnosti BiH, te laži pred svijetom kako je u BiH stradao samo njegov muslimanski narod, da su svi drugi bili agresori samo oni branitelji i u toj obrani ih stradalo više od milijun, Izetbegović je u mjestima koja su osvojili i etnički očistili pokazao pravu sliku buduće beha zajednice.

Vidjela se jedna radikalna islamska BiH u kojoj je po naputku Islamske deklaracije potrebno „potpuno izbrisati crtu koju mi obično zovemo razlika između crkve i države… jer te crte više nema, odvojenosti nema. Država to je Islam i obrnuto, to je jedno”.

I to je po kratkom postupku, nešto slično kako je Iran po Islamskoj revoluciji postao prva proglašena zemlja „Islamska Republika Iran”, i BiH gdje su muslimani Bošnjaci na vlasti  postala prvi islamski entitet u Europi. Islamska revolucija u BiH, vođena kroz građansko vjerski sukob, i stvaranje čelija za islamsku BiH, bio je ubrzan i neometan povratak Osmanlija, koje u pohodu na Europu predvodi suvremeni Sultan Erdogan.

Osvajaču i najkrvavijem diktatoru današnjice, ravan onima koji su pokorenom Bosnom i Hercegovinom  vladali zulumom, dankom u krvi i prisilnom islamizacijom, Izetbegović ostavlja Bosnu u amanet. Zločin je to veleizdaje, daleko veći od svih krađa i lopovluka svih donacija na kojima se Izetbegovići, i Cerić šeidski obogatili. Zbog toga njima ratno i poratno stanje i odgovara, ne idu u rat a bogate se u nebeske visine. Boje se mira, jer mir traži odgovornost za prošlost i sadašnjost, te stoga narod drže u ropstvu u kakvom Turke drži sultan Erdogan a Irance vjerski vođa Ajatolah.

I sve dok muslimanska strana ne prizna zločine koje je počinila nad nemuslimanima, napose nad Hrvatima kao najmalobrojnijem sudioniku u građansko vjerskom beha ratu, srpsko muslimanskom agresorskom i hrvatskom obrambenom, BiH će biti priključena na aparate za održavanje na, bolnom i raspadajućem, životu.

 

Bošnjačko ne spominjanje muslimanski vjerskih fundamentalista, i islamista vehabija iz arapskih zemalja, koji su beha sukob i učinili vjerskim i svjetskim, znači i nepriznavanje počinjenih zločina, ali i priznanje da rat nije stao. Ritualna odrubljivanja glava, sakaćenja zarobljenih živih ljudi i mrtvih tijela nad kojima su se životinjski izživljavali kako arapski tako i domaći džihadisti, ne smije ostati sakriveno i ne osuđeno. Kao ni jedan drugi, bez obzira kako brutalan bio, tako  ne smije ostati skriven i nekažnjen i muslimanski zločin igranja nogometa sa otsječenim glavama kršćana  na Ozrenu, niti onaj pečenja na šporetu odrubljene glave hrvatskog maloljetnika pred roditeljima u selu Miletići.

Svako muslimansko skrivanje tako strašnih zločina, pored onih u Bugojnu, Maljinama, Vitezu,

Buhinim kućama, Križanćevu selu,,, ravno je tim skrivanim  zločinima.

Vinko Đotlo,  Švicarska

 

Feed: VolimJajce.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement