2.1 C
Jajce
Nedjelja, 24 listopada, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Nedžadu je potrebna naša pomoć da preživi, pozovite broj 17006

Udruženje “Pomozi.ba” pokrenulo je apel za liječenje Nedžada Ibrića iz Zavidovića, oca osmogodišnje Ajlin i petogodišnjeg Džana koji boluje od karcinoma želuca koji je metastazirao na jetru i pluća. Za njega je u funkciju stavljen humanitarni broj 17006, pozivom donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere, javlja Anadolu Agency (AA).

Nedžad je posve slučajno u aprilu ove godine saznao za bolest, koja je za manje od šest mjeseci potpuno promijenila njegov život. On je samo u posljednjih mjesec dana izgubio 30 kilograma, te umjesto da vrijeme provodi u igri sa svojom Ajlin i Džanom, njih dvoje oca svakodnevno grle u bolesničkom krevetu za koji je vezan.

Nedžad trpi konstantne, neizrecive bolove, a po preporuci ljekara potrebno je da ode u Tursku na detaljne pretrage. Konačni troškovi liječenja biće poznati nakon završenih pretraga, kada će se odrediti i daljnji tok njegovog liječenja.

Nedžadu pored poziva na broj 17006 možete pomoći donacijama putem web platforme www.pomoziba.org, kao i uplatama putem PayPala i standardnih računa Udruženja “Pomozi.ba”.

The post Nedžadu je potrebna naša pomoć da preživi, pozovite broj 17006 appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Opća bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš”: Više primljenih nego otpuštenih pacijenata

Jajce Online

Dvogodišnja djevojčica ima IQ čak 146

Jajce Online

Buruk o Višći: O njemu se priča u svakom prelaznom roku, možda i pregovaramo

Jajce Online