7.7 C
Jajce
Srijeda, 21 veljače, 2024
BiH

Nemin Nikšić i Elvir Karajbić boravili u Jajcu

Delegacija Općinskog odbora SDP-a BiH Jajce je u centrali SDP-a BiH u Sarajevu održala sastanak s predsjednikom SDP-a BiH Nikšićem. Sastanku je prisustvovao i generalni sekretar SDP-a BiH Elvir Karajbić.
Delegaciju je predvodila Edina Kurt, predsjednica Općinskog odbora SDP BiH Jajce, koja je prezentirala stranačke aktivnosti na području općine Jajce.

Na sastanku je razgovarano i o proteklim Općinskim izborima u BiH, gdje je delegacija iz Jajca izrazila zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, koji je bolji nego ranijih godina.
Delegacija je također potvrdila i očekivanja kako će se njihov rad vrednovati od strane centrale, te podržavati u daljnjim aktivnostima.

Također, razgovarano je i o aktuelnoj političkoj situaciji u Jajcu i Srednjobosanskom kantonu, gdje su većinu i na općinskom i na kantonalnom nivou formirale SDA i HDZ BiH, te aktivnostima za predstojeće Opće izbore.

Predsjednik Nikšić osvrnuo se na sve aktualne teme, izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatom, te je dao punu podršku delegaciji SDP-a BiH Jajce i predsjednici Kurt oko svih prezentiranih aktivnosti.

Dogovorene su posjete čelnih ljudi SDP-a BiH određenim aktivnostima koje budu organizovane od OO SDP Jajce u narednim mjesecima.

 

 

(SDP Jajce)

The post Nemin Nikšić i Elvir Karajbić boravili u Jajcu appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Skupština ZDK usvojila izmjene i dopune Zakona o unutrašnjim poslovima

Jajce Online

Hana o djetinjstvu u opkoljenom Sarajevu: Jela sam konzerve od kojih su i mačke umirale

Jajce Online

Uhapšeno lice zbog lažne prijave bombe u zgradi Vlade RS

Jajce Online