Connect with us

Jajce Online

Neočekivana odluka: Simo Krunić dobio otkaz u Radnilčkom zbog stila fu…

Avatar

Published

on

Nekadašnji trener Željezničara, Simo Krunić, dobio je otkaz u ekipi Radničkog iz Niša, nakon svega dva mjeseca saradnje.

Nekadašnji trener Željezničara, Simo Krunić, dobio je otkaz u ekipi Radničkog iz Niša, nakon svega dva mjeseca saradnje.

Ova odluka protekla je veoma burno u Srbiji, posebno jer su se očekivale velike stvari sa Krunićem na čelu ovog ambicioznog člana Superlige.

Kako se navodi u saopštenju kluba, jedan od razloga je i to što Radnički nije igrao napadački fudbal, koji je već tradicija za ovaj klub, poručuju iz Niša.

“Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a prije svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadačkom igrom Radničkog. Također, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rješenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim”, navodi se u saopštenju Radničkog.

TABELA SUPERLIGE

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Neočekivana odluka: Simo Krunić dobio otkaz u Radnilčkom zbog stila fudbala koji je prikazan pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement