Connect with us

BiH

Nove pogodnosti u Mercatoru za penzionere

Avatar

Published

on

Nove pogodnosti u Mercatoru za penzionere

Od sada kupovinu sa popustom za vas mogu ostvariti vaši najbliži.

Od sada kupovinu sa popustom za vas mogu ostvariti vaši najbliži.

“Sa željom da izađemo u susret našim dragim penzionerima, našu redovnu pogodnost kojom svakog četvrtka u Mercatoru ostvaruju 10% popusta na ukupnu kupovinu, prilagodili smo tako da od 23. aprila pa do kraja mjeseca maja, popust mogu ostvariti i njihovi mlađi članovi porodice, prijatelji ili komšije, sa posljednjim čekom od penzije i ličnom kartom osobe za koju kupuju”, poručili su iz Mercatora.

“Svjesni smo da su upravo naši penzioneri najugroženija populacija u vrijeme pandemije virusa Covid-19 i koliko im znači kupovina i nabavka neophodnih artikala sa određenim popustom. Upravo zbog toga smo, pod sloganom “Uvijek tu za vas!”, odlučili da i njihovi najbliži mogu pomoći u nabavci, te da uz predočenje posljednjeg čeka od penzije i ličnu kartu, onoga u čije ime obavljaju nabavku, dobiju odgovarajući popust na ukupnu kupovinu u iznosu od 10%. Također, navedeni popust mogu ostvariti i penzioneri strani državljani, uz predočenje odgovarajućih dokumenata”, rekao je Ahmet Koštreba, direktor Društva Mercator BH.

Akcijski popust od 10% obračunava se na kasi i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju.

Mercator uvijek brine o svojim kupcima, čuva dragocjeno zdravlje naših roditelja, naših penzionera i nastoji osigurati sve što im je neophodno po najpovoljnijim cijenama.

Klix.ba

Objava Nove pogodnosti u Mercatoru za penzionere pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement