Connect with us

BiH

Novi krvavi obračun u Tuzli: Migranti nožem napali sunarodnjaka

Avatar

Published

on

Novi krvavi obračun u Tuzli: Migranti nožem napali sunarodnjaka

Novi krvavi obračun u Tuzli: Migranti nožem napali sunarodnjaka

Još jedan krvavi incident ubilježen je u noći sa subote na nedjelju u centru Tuzle. Ilegalni migranti koji su unajmljivali sobu u jednom pansionu, započeli su svađu koja je rezultirala nanošenjem teških povreda,piše Avaz.

Informaciju nam je potvrdio dežurni kantonalni tužilac Mensur Mujarić, koji će osumnjičene osobe u službenim prostorijama saslušati kada bude dostupan sudski tumač za arapski jezik.

– Povrijeđena osoba prevezena je u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Čekamo informaciju o stepenu zadobivenih povreda. Uviđaj su obavili pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla – kazao je za “Avaz” tužilac Mujarić.

Novi sukob migranata

Migranti osumnjičeni za nanošenje teških povreda, nisu imali dokumente ili ih nisu željeli pokazati policajcima. Postoji mogućnost i da se djelo okvalificira i po NN počiniocu, jer je glavni protagonista incidenta, navodno, pobjegao.

U Tuzli, ali i u drugim dijelovima BiH, učestali su obračuni među ilegalnim migrantima. Među ljudima u pokretu ima i onih koji se bave kriminalnim radnjama, a u Tuzli je evidentirano desetak takvih osoba, koje u kontinuitetu prave probleme

(Srednjabosna.com)

Objava Novi krvavi obračun u Tuzli: Migranti nožem napali sunarodnjaka pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement