Connect with us

Jajce Online

Obavijest o vansezonskom radnom vremenu

Avatar

Published

on

Na osnovu člana 40. Statuta Javne ustanove „Agencija za kulturno povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“, broj: 01.2-05.303/17 od 13.10.2017.godine ravnatelj Javne ustanove donosi ODLUKU o promjeni radnog vremena na naplatnim mjestima / objektima kojima upravlja JU Agencija te nacionalnim i drugim spomenicima.

Ovom odlukom određuje se promjena radnog vremena na mjestima: Katakombe, Tvrđava, Vodopad, Info centar, Etno muzej.

Radno vrijeme na naplatnim mjestima katakombe, tvrđava i vodopad će biti od 10 do 17 sati svakim radnim danom i vikendima, dok Info centar i Etno zbirka možete posjetiti od 8 do 16 sati radnim danom i vikendom od 10 do 16 sati.

Navedeno radno vrijeme će se primjenjivati do 1.12. 2019. godine ili do donošenja nove odluke koja će biti javno objavljena i postavljena na info tablama na navedenim objektima.

Za posjetu Nacionalnom spomeniku Hram boga Mitrasa potrebno je najaviti posjetu u Etno muzeju za vrijeme radnog vremena ili putem kontakta koji se nalazi u nastavku.

Za grupne posjete izvan radnog vremena molimo Vas da se najavite na sljedeće kontakte: 030 658 268 ili putem maila [email protected] ili [email protected] .

Napominjemo da su na snazi i vansezonske cijene ulaza na Spomenicima: katakombe, tvrđava, Etno zbirka, Hram boga Mitrasa te plato vodopada, više informacija možete pronaći ovdje.

 

 

(agencija jajce)

Objava Obavijest o vansezonskom radnom vremenu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement