Connect with us

BiH

Obdukcija otkrila stravičan detalj: Svekar snahu “ovjerio” u glavu

Avatar

Published

onNeđeljko Popadić (67), iz Sitneša, ispalio je u snahu Ilijanu Popadić (41) četiri hica iz pištolja, od čega su je tri pogodila u trup, dok je četvrtim metkom “ovjerena” u glavu.
Izvor blizak istrazi kaže da je to utvrđeno obdukcijom tijela ubijene, koja je izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS.
– U obdukcionom nalazu se navodi da je smrtonosan bio hitac u glavu, koji je i posljednji ispaljen. Sve ukazuje na to da je žrtva u tom trenutku ležala na podu, te da se još kretala i borila, a onda je “ovjerena” hicem koji je pogodio u tjeme glave – kaže izvor blizak istrazi, pišu Novosti.

Zločin se dogodio 31. marta u porodičnoj kući Popadića u selu Sitneši kod Srpca. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je došlo do žestoke svađe između snahe i svekra, koji je potom uzeo pištolj i u hodniku kuće pucao u Ilijanu. Nakon zločina, Neđeljko se sam prijavio policiji i predao pištolj iz kojeg je pucao.
Odmah je uhapšen, a u utorak je saslušan u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci, koje je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je počinio ubistvo.

– Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, zbog same težine krivičnog djela, kao i zato što bi njegovo puštanje na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti – rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović.
Objava Obdukcija otkrila stravičan detalj: Svekar snahu “ovjerio” u glavu pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement