Connect with us

BiH

Obustava saobraćaja na pojedinim putnim pravcima zbog izlijevanja vode

Avatar

Published

onZbog veće količine vode u podvožnjaku na ulazu u Žepče sa magistralnog puta M-17, saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.
Zbog vode na kolovozu obustavljen je saobraćaj i na regionalnim putevima R-403a Cazin-Gata (u mjestu Tržačka Raštela) i R-474 Perkovići–Novi Šeher.
Otežano se saobraća na magistralnim putevima M-4.2 Cazin-Velika Kladuša (u mjestu Ćoralići), M-14 Srbljani-Bosanska Krupa, Banjaluka-Čelinac(na skretanju za Jošavku), kao i na regionalnom putu R-476 Čelinac-Dubrava Stara (u mjestu Grabovac).
Zbog većeg odrona obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-473 Teslić-Tedin Han u mjestu Kamenica.
Zbog odrona na magistralnom putu M-4 Teslić-Banjaluka na planinskom prevoju Borja i na regionalnom putu R-413 Turbe-Banjaluka u mjestima Borak i Imljani, saobraća se usporeno, jednom saobraćajnom trakom.
Na učestale odrone zemlje ili kamenja upozorava se i na ostalim dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja.
Na svim putnim pravcima savjetuje se oprezna vožnja, prilagođenu trenutnom stanju i uslovima na putu.
Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.
Iz bezbjedonosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta GP Brčko-Gunja, saopšteno je iz IC BiHAMK-a.
 
 
(nezavisne)
Objava Obustava saobraćaja na pojedinim putnim pravcima zbog izlijevanja vode pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement