Connect with us

BiH

Obustavljena potraga za dječakom koji je upao u nabujali potok

Avatar

Published

onNakon višesatne bezuspješne akcije obustavljena je potraga za šestogodišnjim dječakom koji je upao u nabujali potok u mjestu Begov Han kod Žepča, saznaje Klix.ba.

Potraga za ovim nesretnim mališanom kojeg je voda odnijela nakon što je upao u ovaj potok trebala bi opet biti nastavljen sutra.
U akciju su u proteklim satima bili uključeni pripadnici GSS Žepče, Kantonalne uprave civilne zaštite, Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK, te pripadnici Federalne uprave civilne zaštite.
Pretraživao se svaki kvadratni metar korita potoka. Zbog straha da bi ga voda mogla odnijeti u rijeku Bosnu pretraživano je i korito ove rijeke.
Ubrzo nakon pretrage bicikl ovog dječaka je pronađen nekoliko stotina metara od mjesta gdje je dječak upao u potok, ali njemu nema ni traga.
Inače, dječak je vozeći bicikl po drvenom mostu ispred kuće izgubio ravnotežu i upao u nabujali potok.
Njegova majka odmah je skočila za njim u namjeri da ga spasi iz vodene bujice, međutim, voda je bila prejaka te ona nije uspjela u svojim namjerama.
 
(NN/klix.ba)
Objava Obustavljena potraga za dječakom koji je upao u nabujali potok pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement