9.7 C
Jajce
Petak, 1 ožujka, 2024
BiH

Od 70.000 sky telefona u svijetu, jedna trećina je iz našeg regiona!

“Radi se o balkanskom kartelu u kome veoma dobro sarađuje srpski ološ iz Srbije, Republike Srpske, šiptarski ološ sa Kosova, S.Makedonije ,bošnjački ološ iz BiH i ološ iz Hrvatske i nešto ološa iz Slovenije… Sva ta bagra sarađuje zajedno i gleda kako da nam potruje djecu… Tu nema razlike, između vjere, nacije, to je takav ološ, takav šljam…”

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin iznio je šokantne informacije, u emisiji Puls BN televizije, kada je u pitanju korištenje sky aplikacije, koju su koristile narko-kriminalne grupe u svijetu, među kojima je više od jedne trećine sa područja naćeg regiona.

“U svijetu je postojalo oko 70 hiljada sky telefona i mislim da je sa našeg prostora bilo oko 30 %. Da li su to bili Srbi, Hrvati, Bošnjaci…? Ovako da kažem – s našeg srpsko-hrvatskog, bošnjačkog govornog područja je preko 30 odsto. To je ogroman broj. Zamislite cijeli svijet 70 hiljada, a mi trećinu sa ovog našeg prostora”, kazao je Vulin.

Mi smo, kaže on, razbili kriminalnu grupu Belivuka i Miljkovića… Uhapsili smo nekoliko policajca zbog saradnje sa kriminalnim grupama i biće toga još..

“Radi se o balkanskom kartelu u kome veoma dobro sarađuje srpski ološ iz Srbije, Republike Srpske, šiptarski ološ sa Kosova, S.Makedonije ,bošnjački ološ iz BiH i ološ iz Hrvatske i nešto ološa iz Slovenije… Sva ta bagra sarađuje zajedno i gleda kako da nam potruje djecu… Tu nema razlike, između vjere, nacije, to je takav ološ, takav šljam …Taj nivo surovosti…, kako ubijaju našu djecu, da mi je žao što je ukinuta smrtna kazna”, kazao je Vulin.

On je naglasio da balkanski kartel odlično funkcioniše i imaju dobru podjelu posla.

“Za njih nema granica, niti viza, za njih je odavno uspostavljen šengen. Nema vjere, nema nacije, samo novac …. rekao je Vulin.

On je rekao da dobro sarađuju policije u regionu. Izuzetak je, kako kaže, Crna Gora, gdje postoje dva jaka kriminalna klana, kavčani i škaljarci…

“Saradnja s MUP Republike Srpske je na visokom nivou i da nije granice, ne bi znali da ona postoji”, kazao je Vulin, navodeći da je bilo dosta povezanih hapšenja i s jedne i druge strane Drine.

On je pohvalio i saradnju sa tužilaštvom BiH, posebno sa tužiocem Čamparom.

(BN)

The post Od 70.000 sky telefona u svijetu, jedna trećina je iz našeg regiona! appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Ko je bio Milan Bandić

Jajce Online

Hoće li se asfaltirati ‘stara cesta’ u Vincu?

Jajce Online

Tanja Savić progovorila o vezi sa Draškom Stanivukovićem

Jajce Online