Connect with us

Jajce

Odbacujemo odluke iz Mostara, o Jajcu će se odlučivati u Jajcu

Avatar

Published

on

Nakon što je Predsjedništvo HNS BiH donijelo  Odluku o zajedničkom nastupu svih stranaka članica na predstojećim lokalnim izborima, Općinski odbor HDZ 1990 Jajce usaglasio je jednoglasni stav, nakon čega je na adresu Centrale HDZ BiH 1990 upućeno pismo koje ovim putem prenosimo u cijelosti:

-Dobro Vam je poznato da je Predsjedništvo HNS BiH u Orašju donijelo Odluku o zajedničkom nastupu svih stranaka članica na predstojećim lokalnim izborima. Nakon što je javnost upoznata i nakon što smo unutar našeg Općinskog odbora usuglasili jasan stav o zaključcima i odlukama u čijem su donošenju sudjelovali i članovi vrha HDZ 1990, slobodni smo naš stav podijeliti i s Vama.

Smatramo krajnje neprihvatljivim da se vrh Stranke odlukama direktno upliče i zadire u integritet i neovisnost lokalnih odbora. Lokalni izbori su prilika da općinski odbori provode izborne programe i sklapaju koalicije koje su interesu naših općina i gradova. Nametanjem koalicija i izbornih programa iz stranačkih centrala, općinski odbori gube smisao postojanja i pretvaraju se u produžene ruke Mostara i Sarajeva.

Stav Općinskog odbora HDZ 1990 Jajce je da će svaka nametnuta odluka sa viših razina biti odbijena ukoliko nije u interesu našeg grada, te da ćemo ukoliko do toga dođe, o koalicijama pregovarati i donositi odluke isključivo u Jajcu.

Predsjednik OO HDZ 1990 Jajce,

Stipe Tokić

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement