Connect with us

Jajce Online

Određene i cijene: Sutra od 10 sati kreće prodaja ulaznica za meč Želj…

Avatar

Published

on

Prodaja ulaznica za susret 22. kola BHT Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Tuzla City počinje u nedjelju od 10 sati, saopštio je klub s Grbavice.

Prodaja ulaznica za susret 22. kola BHT Premijer lige BiH između FK Željezničar i FK Tuzla City počinje u nedjelju od 10 sati, saopštio je klub s Grbavice.

Prodaja ulaznica za sve tribine od 10 do 12 sati vršit će se u prodajnoj kućici ispred sjeverozapadnog dijela stadiona, a od 12 sati u još dvije prodajne kućice. Prodaja ulaznica od 12 sati:

Kućica 1 (ispred sjeverozapada) – Tribine zapad i sjever
Kućica 2 (ispred sjevera) – Tribine sjever i jug
Kućica 3 (plato ispred istočne tribine) – Tribine istok i jug

Cijene ulaznica su sljedeće:

Jug – 5 KM
Sjever – 8 KM
Istok – 10 KM
Zapad A1 – 20 KM

Na stadionu će biti otvorena tri ulaza za Sjever (B3, B4, B5), četiri ulaza za Istok (C1, C2, C3, C4), jedan ulaz na Zapad, te svih šest ulaza na jug. Iz FK Željezničar su zamolili navijače da se pridržavaju ulaza koji je naznačen na ulaznici.

Povodom Međunarodnog dana žena klub je omogućio besplatan ulazak za pripadice ljepšeg spola na sve tribine izuzev zapadne.

“Molimo navijače da ranije uđu na stadion kako bi se izbjegle eventualne gužve i kako bi našoj ekipi pružili podršku već od zagrijavanja”, napisali su na kraju iz kluba iz Zvorničke 27.

ŽELJEZNIČAR – TUZLA CITY

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Određene i cijene: Sutra od 10 sati kreće prodaja ulaznica za meč Željezničar – Tuzla City pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement