10 C
Jajce
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
Jajce

Održan tradicionalni Napretkov “Bal pod maskama”

Hrvatsko kulturno društvo Napredak Jajce organiziralo je tradicionalni Bal pod maskama u subotu 10. veljače 2024. godine. Ove godine, kao i svake do sad, nije nedostajalo ideja za maske kao ni dobrog raspoloženja koje je trajalo cijelu večer. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se Mara i Goran iz Emili banda.

U natjecateljskom dijelu Bala pod maskama predstavili su se grupe: Muhe zujalice, Romi, vile, Elitno odjeljenje – učenice, djevojke iz kupelji, snjegovići, ovce, dinosaurus, klaun, pčelar, balerine i mnogi drugi. Pored onih koji su predstavili svoje maske bilo je i onih koji su bili manje hrabri i nisu se predstavili te tako nisu ni sudjelovali u natjecateljskom dijelu ali su se zabavljali s nama. Prvo mjesto osvojila je grupa snjegovići. Drugo mjesto bila je grupa ovce, dok su učenice iz elitnog odjeljenja osvojile treće mjesto.

HKD Napredak Jajce zahvaljuje svim grupama koje već duži niz godina sudjeluju na Balu pod maskama i bez koji ova manifestacija ne bi imala smisla. To su grupe koje nas svake godine iznenade svojom kreativnošću.

Posebna zahvala ide i našim donatorima za tombolu Bojanić d.o.o., Turist 98, Brizić d.o.o., str Kivi, Mlinpek pekarnica, FIS 5, Kinder palačinkarnica, Frizerski salon Josipa, Budeš d.o.o., cvjećara Agria, Frizerski salon Beauty, caffe bar Charlie, Orbi, motel Liberta, Decor studio.

foto: Bare Pršlja

Advertisement

Povezane vijesti

Jajce: Izložba pasa

Glavni Urednik

Ivo Šimunović izabran za zastupnika u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH

Glavni Urednik

Blokirana cesta prema Banjaluci. Odron uzrokovao prometnu nezgodu

Glavni Urednik