Connect with us

Jajce

Održana izborna skupština ZŽ HDZ BiH ‘Kraljica Katarina Kosača’ Jajce …

Avatar

Published

on

Jučer je održana treća Izborna skupština Općinske organizacije Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce održana, a nazočile su brojne izaslanice, članice i simpatizerke stranke.
Skupštinu je otvorila predsjednica Dragica Lukić pozdravljajući sve prisutne izaslanice te goste, predsjednika Općinskog odbora HDZ BiH, Ivu Šimunovića, kao i ostale članove odbora.

Zajednica žena kao zasebna organizacija unutar stranke HDZ BiH na državnom nivou djeluje od 2008., kada je održan prvi Sabor u Mostaru. Zajednica nosi ime po kraljici Katarini Kosača, neizostavnoj i velikoj ženi u bosanskohercegovačkoj povijesti.

Glavna zadaća Zajednice je djelovanje kroz stranačke strukture u cilju promicanja jednakopravnosti spolova, jačanju uloge obitelji i opći boljitak zajednice u skladu s demokršćanskim načelima.

Predsjednica jajačke organizacije, Dragica Lukić podnijela je skupštini Izvješće o radu u proteklom mandatu. Djelovanje zajednice bilo je vrlo uspješno i prepoznato, kako na općinskom tako i županijskom nivou. Zajednica žena aktivno je sudjelovala u brojnim kulturnim događanjima u našoj Općini, obilježavanju važnih datuma te i sama bila inicijator uspješnih projekta i humanitarnih akcija.

Na skupštini je izabran novi Općinski odbor Zajednice Žena HDZ BiH Jajce koji broji 15 članica i Nadzorni odbor od tri članice.

Članicama novih odbora čestitamo na izboru i želimo puno uspjeha u budućem radu.

 

 

 

(Jajce Online)

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement