11.2 C
Jajce
Srijeda, 21 veljače, 2024
BiH

Ojdanić: Briga me za unuka i prostituciju, kćerka hoće da mi se ubije

Unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić, pao je zbog prostitucije. Naime, treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu jučer je odredilo zadržavanje Erinog unuka koji je inače fitnes trener, menadžera pjevačice Kaje Ostojić Dušana Banjca i još nekoliko ljudi zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije, piše Nova.rs.

Era Ojdanić je u razgovoru za Nova.rs otkrio kako se odigralo hapšenje i kakve veze njegov unuk ima s tim.

– Da mi je neko to rekao za mog Nikolu, nikad mu ne bih povjerovao. Prije bih rekao da će njegov rođeni brat Uroš tako da uradi jer je mangup. Ali Nikola… Dečko za primjer, sportista… Znate, siguran sam da ga je taj Kajin menadžer uvalio u probleme, jer moj unuk nije kriminalac, narkoman, loš momak. Šta više, radi kao fitnes trener. Nikola je bio vlaljda kod tog u stanu. Policija je ušla u stan, Nikolu ubacila u kola gdje je sjedio tri sada dok su oni pretresali prostorije. Uzeli su laptope i svašta nešto – kaže Era za Novu.rs.

Govori kako mu je Nikola prije mjesec dana ispričao da su Kaja i njen menadžer počeli da treniraju kod njega.

– Kaže: “Znaš Kaju, bila je s tobom u Velikom bratu. Super su ljudi, treniraju i uvijek me pozovu na piće poslije treninga. I njen menadžer mi je rekao da ti kažem da će ti završiti neku dobru tezgu ako zatreba”. Rekoh mu: “Nikola moj, ne treba tvom dedi nikakva tezga. Pozdravi ga i reci da deda nikada nije imao menadžera, niti mu treba. Sam sam sebi sve, ali hvala”. Tu se priča završava. Sa Nikolom se nisam čuo nekih 15 dana. Znam da je prije tri dana bio kod mene u selu i to je sve. Uroš je sa advokatom sada, čekamo šta će biti i čekamo pravu istinu – rekao je pjevač.

On ističe da se mnogo nasekirao zbog kćerke Milene, Nikoline majke, jer je nedavno operisana i teško je podnijela ovu informaciju.

– Milena je operisala žuč prije 20 dana, tri reza ima na stomaku. Eno je, plače, hoće da se ubije žena. Briga me sad za unuka, bitna mi je ona jer mi viče na telefon da hoće da se ubije. Ne mogu da je smirim – kazao je Ojdanić.

 

 

(avaz)

The post Ojdanić: Briga me za unuka i prostituciju, kćerka hoće da mi se ubije appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Zbog učestalih odrona na pojedinim dionicama nužna opreznija vožnja

Jajce Online

Muhammed najpopularnije muško ime u Briselu u 2021.

Jajce Online

Narušenog zdravlja, primoran skupljati željezo, boce i drugi otpad za koricu hljeba

Jajce Online