Connect with us

BiH

Ovo je dom porodice Milorada Dodika u Moskvi, zgradi se ne smije prići…

Avatar

Published

on

Ovo je dom porodice Milorada Dodika u Moskvi, zgradi se ne smije prići...

BiH

nebojša vukanović

Elitni stambeni kompleks je dobro obezbjeđen, okružen visokom ogradom od kovanog željeza i radnicima obezbjeđenja, pa se u stambeni kompleks ne može ući bez posebne elektronske kartice, što se jasno može vidjeti u video prilogu

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Tragom adrese, informacije i podataka sa bankarskog računa Igora Dodika u ruskoj Sber banci, na kome se nalazi nešto više od 17 miliona maraka, a koji su domaći mediji objavili u oktobru 2018. godine, tokom prošlogodišnjeg boravka u Moskvi obišao sam dom porodice Dodik u najelitnijem zapadnom dijelu Moskve, napisao je na svom blogu Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS.

“Dom i adresa boravka Igora Dodika u Moskvi nalazi se u ulici Nežinskaja, dom 1, Kćkorpus 4, red 1, u zapadnom dijelu Moskve, u blizini novog tržnog centra i metro-stanice! Zlu ne trebalo, ali očito da Dodik ima gdje da se skloni i uživa kad izgubi vlast, i da se zbog toga na vrijeme skućio u Moskvi, naravno u svom stilu, skromno i podvižnički”, komentariše Vukanović.

Elitni stambeni kompleks je dobro obezbjeđen, okružen visokom ogradom od kovanog željeza i radnicima obezbjeđenja, pa se u stambeni kompleks ne može ući bez posebne elektronske kartice, što se jasno može vidjeti u video prilogu.

“Po svemu sudeći, ako su podaci sa bankarskog računa tačni, porodica Dodik ima stila i ukusa, skućili su se u najelitnijem, najprestižnijem ali i najskupljem dijelu zapadne Moskve”, tvrdi Vukanović.

P.S. U Moskvi sam boravio prije godinu dana, a za sve dušebrižnike koji se odmah pitaju otkud u Moskvi da napomenem da sam do Moskve letio niskobudžetnom ruskom aviokompanijom „Pobeda“ iz Tivta, i da je cijeli aranžman, sa 5 noćenja, koštao oko 300 eura. Nikom osim narodu ne moram polagati račune, a oni koji mene uporno pitaju odakle mi novac, u principu par stotina eura, da odem do Moskve ili Švicarske i otkrivam tragove novca i velikih prevara, predlažem da im je pametnije da pitaju moćnike, ako smiju, odakle im milioni na računu i kako su došli u posjed imovine koja vrijedi desetine miliona dolara i eura, pporučuje Vukanović.

[embedded content]

Fokus.ba

Objava Ovo je dom porodice Milorada Dodika u Moskvi, zgradi se ne smije prići (VIDEO) pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement