Connect with us

BiH

Panika u Srbiji: Malčanski berberin pokušao oteti još jednu djevojčicu…

Avatar

Published

on

Panika u Srbiji: Malčanski berberin pokušao oteti još jednu djevojčicu?

Panika u Srbiji: Malčanski berberin pokušao oteti još jednu djevojčicu?

Malčanski berberin, navodno je pokušao oteti još jednu djevojčicu, pišu srbijanski mediji, a ova vijest izazvala je paniku među građanima.

Incident se desio preksinoć na autobuskoj stanici u prigradskom naselju Niša, Donjoj Vrežini, a navodno je muškarac pokušao oteti djevojčicu.

Prva pomisao bila je da je riječ o manijaku Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem pod imenom Malčanski berberin, koji je 20. decembra oteo 12-godišnju Moniku Karimanović iz Niša.

Policija je poslije desetak dana uspjela, uz pomoć građana, u selu Pasjača kod Niša locirati manijaka i osloboditi djevojčicu, ali je on uspio pobjeći.

– Tačno je da je bila dojava za otmicu djevojčice kod Vržine. Vjerujemo da se tu ne radi o Malčanskom berberinu. Naše provjere ukazuju više da je neko pod dejstvom alkohola, vraćajući se s novogodišnjeg slavlja, htio neslano da se našali pa je izazvano uznemirenje građana. Potraga će biti nastavljena sve dok manijak ne bude uhvaćen i dragocjena nam je pomoć građana, mada ima različitih dojava. Dobivamo, naprimjer, dojave da je Jovanović viđen u okolnim gradovima, pa čak i u Njemačkoj. Provjeravamo svaku informaciju, ali za sada nema rezultata – kažu iz policije.

Mještani sela oko Niša, Svrljiga, Knjaževca, gdje se pretpostavlja da manijak može da se sakrije, žive u strahu. Noću ne gase svjetla, dočekuju i isparaćaju žensku djecu.

avaz.ba

(Srednjabosna.com)

Objava Panika u Srbiji: Malčanski berberin pokušao oteti još jednu djevojčicu? pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement