Connect with us

BiH

Počelo suđenje konobarici iz Travnika zbog ubistva

Avatar

Published

on

Čitanjem optužnice danas je pred vijećem Kantonalnog suda u Novom Travniku počelo suđenje konobarici Sanji Đonlić optuženoj za ubistvo vlasnika kafića “Asroe” Huse Tahirovića iz Travnika.

– Nakon otvaranja glavnog pretresa pročitana je optužbica, iznesene su uvodne riječi te se pristupilo izvođenju dokaza optužbe saslušanjem četiri svjedoka- navela je za “Avaz” iz ureda predsjednice Kantonalnog suda Novi Travnik Rubina Begović.

Optuženoj Sanji Đonlić se stavlja na teret da je 13. januara oko 2:30 sati u ugostiteljskom objektu „Asroe“, u kojem je radila kao konobarica, ubila vlasnika lokala Husu Tahirovića tako što mu je nožem nanijela teške i po život opasne povrede, od kojih je oštećeni preminuo istu noć.

Prema navodima iz optužnice ubistvu su prethodili svađa i međusobno guranje s Tahirovićem. U namjeri da ga ubije, sa šanka je uzela nož dužine oštrice 18,5 centimetara te snažno ga zarila Tahiroviću u lijevi dio grudnog koša. Ostavila ga je u kafiću da iskrvari, a ona je napustila objekt.

 

 

(avaz)

Objava Počelo suđenje konobarici iz Travnika zbog ubistva pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement