Connect with us

BiH

Počeo protest Pravda za Dženana, Memić poručio: Imam snimak iz kuće po…

Avatar

Published

on

Počeo protest Pravda za Dženana, Memić poručio: Imam snimak iz kuće po...

BiH

“Borba ide dalje”

Krunić u Banja Luci nije primio prijetnju, pa je likvidiran. Oni su na sve spremni

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu u 13 sati počeo je protest “Pravda za Dženana Memića”, mladića koji je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izgubio život prije četiri godine.

– Problem su političati vještaci. Dva puta je presuda oslobađajuća i nije bila saobraćajna nesreća. Borba ide dalje, pa koliko god trajala. Niko pored mene nije siguran, taknuli smo i osje gnijezdo ali me nije strah, poručio je Memić na početku svog obraćanja.

– Krunić u Banja Luci nije primio prijetnju, pa je likvidiran. Oni su na sve spremni. Svakako ne spavam po noći, samo neka me udare iza leđa kao što su Dženana. A oni su spremni iza leđa udariti. Ali nema veze, meni nije žao, ako me niko ne spriječi do kraja ide ova borba i znaće se ubica. Nije sada bitan ubica, poručio je Memić i dodao:

– Još uvijek vjerujem sudu, ali ne vjerujem VSTV-u. Ovdje se nema šta čekati, rješivo je za deset minuta. Znam šta su svjedoci rekli i to ne može sakriti niko. Meni su došli svjedoci, sve znam šta je ko uradio.

Memić je danas kazao kako je u posjed dobio snimak iz kuće porodice Mutap.

“Ovih dana sam dobio jedan snimak iz kuće od Mutapa, tu je Alisa sa roditeljima i govori: “Ko je vama rekao da nas je udarilo auto?” Ja posjedujem taj snimak. Advokat će odlučiti šta ćemo od snimka, da li ćemo ga predati u Tužilaštvo, meni je to dovoljno. U MUP-u su sakrivali dokaze, brisali poruke iz Dženanovog telefona, to su mi priznali. Časni sudija je presudio da je Dženan ubijen, a ne da ga je udarilo auto”.

Pogledajte i poslušajte šta je rekao Memić…

[embedded content]

Autor: Foto/Video: H. Đapo (Fokus.ba)

Fokus.ba

Objava Počeo protest Pravda za Dženana, Memić poručio: Imam snimak iz kuće porodice Mutap pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement