7.3 C
Jajce
Subota, 24 veljače, 2024
Jajce

Portal Klik Jajce danas slavi godinu dana postojanja

Prije točno godinu dana, 4. travnja 2022. godine u 14.11 sati portal Klik Jajce objavio je svoju prvu autoriziranu informaciju.

Portal Klik Jajce osnovala je skupina jajačkih entuzijasta volontera sa jednom jedinom zadaćom: građanima Jajca i našim sugrađanima koji žive u inozemstvu pružiti jednostavne, kratke, točne i blagovremene informacije prvenstveno o događanjima u našemu prelijepomu Kraljevskom gradu Jajcu. Ideja nam je biti malo drukčiji, događajima i vijestima dati i alternativni prizvuk, drukčiji od uvriježenog mainstreama. To su ideje koje nad i danas vode i od kojih ne odustajemo.

Raditi ćemo i dalje, biti još bolji, rasti i napredovati. Sve činimo volonterski, bez ikakvih naknada i donacija. Zato smo svoji i činimo sve da tako i ostane.

Iza nas je prva godina, ona najteža, a godine ispred nas pune su izazova. Baviti ćemo se lokalnim temama, propitivati i u vaše ime tražiti odgovore na pitanja koja nas zajedno tište. Davati ćemo pohvale i potporu dobrim idejama i inicijativama a kritizirati sve ono loše što se oko nas događa, naročito u našem voljenom gradu. Glavna zadaća novinarstva je biti savjest društva i to je naš temeljni postulat od kojega nikada nećemo odustati.

Zahvaljujemo se svima vama dragi naši čitatelji i pratitelji, a pozdravljamo i sve one koji će to tek postati.

Srdačan pozdrav i svako dobro vam želimo, vaš portal Kraljevskog grada Jajca!

Klik Jajce

Za podsjećanje
Prvi autorizirani članak portala Klik Jajce objavljen 4. travnja 2022. godine u 14.11 sati:

Advertisement

Povezane vijesti

Jajce: Policija pronašla veću količinu oružja na Borcima i u Bulićima

Glavni Urednik

Sportski velikan Florijan Matekalo: Jajčanin koji je zabio prvi gol za Hrvatsku ali i za Partizan!

Glavni Urednik

Novoimenovana ministrica pravosuđa i uprave održala prvi radni sastanak sa predstavnicima sudova sa područja SBK

Glavni Urednik